Viaplay frustrerar mig. Det är ganska dyrt och jag är trött på att det inte finns något bra alternativ. Det finns ingen annan som konkurrerar med dem. Jag tycker hela principen att man budar om att få sändningsrättigheter är knäpp. De kan ju sätta vilket pris som helst på att man ska få se Premier League och man kan ju inte säga att man föredrar en konkurrents prissättning i och med att det inte finns någon konkurrent. Alternativen man har är att inte se matcherna, kolla på en olaglig stream eller betala pengarna för att se matcherna. Det brukar bli att jag gör det sistnämnda. Men ofta när jag betalat alla dessa pengar så ångrar jag mig ganska fort. Jag tror att du som läser detta kan känna likadant. För det kan inte bara vara jag som dras med alla dessa tröttsamma störningar. Jag har verkligen tappat räkningen på hur många gånger som jag har fått skärmen helt svart och blivit tvungen att ladda om hela programmet. Ofta har det hänt 10 gånger under en och samma match.

Avbrott när man har ett bet inne är tortyr!

Ibland så spelar jag på sport. Kanske har jag betydande pengar inne på en match. Man sitter där på helspänn och vill se hur det går i matchen. Och sen så helt plötsligt så blir skärmen svart. Man blir vansinnig och börja starta om allt som går att startas om. Om man väl får igång Viaplay igen så ser man att antingen fel eller rätt lag gjort mål. Hur som helst missade man det och det är bara så fruktansvärt tråkigt. Man blir heligt förbannad helt enkelt.

Besvärliga paket

När jag skulle se Conor McGregor mot Eddie Alvarez så ville jag bara se den matchen och inga andra matcher. Men det kunde man så klart inte. Jag var tvungen att betala 500 kronor varje månad för att kunna se den här matchen som gick i hela sju minuter och några sekunder. Helt otroligt dåligt för en konsument som jag. Det är en annan sak med Viaplay som frustrerar mig å det grövsta.